Bymæglerne i den nye lokalradio

Faaborg-Midtfyn har fået en ny lokalradio. Fra januar 2018 bredte moder-radioen Radio Diablo, fra Svendborg, sit net ud over hele Syd- og Midtfyn, hvor du nu kan finde Faaborgmidtfynlokalradio, som sender over Radio Alfa.

Midtfyn har haft enkelte mindre lokalradioer, som af den ene eller anden grund ikke er her længere. Nu kan du altså lytte til forskellige musikprogrammer og samtaleprogrammer om Sport, Kultur, Politik og Erhverv.

PC, som står for Erhvervsprogrammerne, kom forbi Østergade 15 og det kom der en times snak ud af, som du kan finde på listen herunder i linket.

Liste over udsendelser

Du kan bl.a. også høre en time med Hans Stavnsager og Lise Ørtved fra Spetaklet og mange andre.

Se mere om Radioen og sendefladen på www.faaborgmidtfynlokalradio.dk