De første 2 år som Bymæglere

Her kan du se en liste over de opgaver vi har været involveret i siden vi startede i maj 2017. Ikke alle ting kan offentliggøres og er derfor ikke med på listen.

Flyttet Frisør R fra Jernbanegade – Stationsvej.
Magdalene Hoch advokat åbnet i Østergade
Salon Junic frisør flyttet fra nedlagt grund ved museet – Østergade
Midtfyns Slagter åbnet i Jernbanegade – vi har været en stor del af åbningen, udvikling og rådgivningen i det hele taget.
Apoteket flyttet fra Algade – Torvet. Vi har været ind over helt fra starten, hvor Lars overtog det gamle apotek fra Kirsten, haft ham med rundt og se mulige lokaler, ind over forhandlingerne med udlejer osv. (stor ros fra apotekerforeningen for at tage hånd om det)
Stationens fremtid. Vi har været i dialog med DSB ejendomme og haft mange muligheder i spil. Stationsforeningen har vi også hjulpet meget gennem forhandlinger og muligheder for stedet.
Det tidligere posthus arbejders der sammen med Brugsen om muligheder for et behandler/lægehus. Det tyder på at det lykkes.
Fortællerstol på Torvet og træbænk ved stationen. Vi har været ind over kontakten og det praktiske med træarbejder Henrik.
Passagerne i Ringe og Open Call. Med ind over ideprocessen og praktiske opgaver.
Delebutikkens fremtid. Vi var med ind over afviklingen af delebutikken i Østergade.
Valgcafe i Østergade. Ide og etablering af Valgcafé i Østergade op til kommunalvalget.
Bymidteplanen. Vi er ofte med i processer og udviklingen af planen sammen med Hanne.
Tænketank. Månedligt møde med alle interesseret i at udvikle i byen.
Skabe samarbejde mellem forskellige foreninger/institutioner. Vi er ofte mellemled for forskellige der gerne vil samarbejde, eller som vi kan se et potentiale i et samarbejde mellem.
Mægler i nabostrid. Hjælp til enighed mellem Thaisen Ma´hus og Butik 32 Binau. Der var en tvist i forhold til udearealer, som vi hjalp med.
Udfordringer med Torvehandlel om fredagen. Vi er somme tider ind over udfordringer med torvets handlende og hvis der sker aktiviteter.
Deltager generelt i møder ang. byudvikling, Ringe/midtfyns fælles samarbejde, Idemøder med borgere/foreninger og Byforum.
Kunsthåndværkerbutik i Østergade. Forsøg på at skabe en pop up butik, som samtidig var drevet af forskellige.
Bedemandsfirma i Jernbanegade. Ind over lejemålet med udlejer og interesseret tilflytter.
Kontakt til forskellige koncepter, vi gerne vi lokke til byen. Vi søger altid efter nye der vil flytte til byen.
Fremvisninger af ledige lokaler. Vi har et godt indblik i byens mangler, fremgang og efterspørgelse, så derfor samarbejder vi ofte med udlejerne om at fremvise deres lokaler, for at skabe en positiv dialog med mulige tilflyttere (erhverv).
Samarbejde med Handelsstandsforeningen. Vi afholder ca to møder pr. måned med foreningen, hvor vi vender stort og små. Vi hjælper med markedsføring via sociale medier. Vi arbejder også på at udvikle foreningen og skaffe flere medlemmer.
Bellissima i Algade. Vi har været med til at fremvise lokaler i byen, i dialog med udlejer, som har givet et godt tilbud og derfor tyder det på at Bellissima bliver i den tidligere Kana på Torvet. (Denne butik har været til stor diskussion og klart en ting mange har målt os på)
Kurser for byens butikker/mindre erhverv. Vi har afholdt kurser i social markedsføring hvor 30 butikker/mindre erhverv var med.
Gågade eksperiment i Algade (Julen 2017). Vi sørgede for alt det praktiske og vores hensigt var også at teste effekten og hvad det ville gøre godt/skidt.
Dialog med udlejere ang. deres lejemål, prisniveau, indskud, lokalplanen osv.
Hjerterdametouren. Vi har været ind over for at skabe mere samarbejde om denne dag.
Dialog med pressen og medier. Vi arbejedr ofte sammen med aviser, tv og radio.
Netværksmøder med andre byers city/handelsfolk.
Inspiration til byens butikker. Og dialog med dem om at gøre lidt ekstra i hverdagen.
Netværksmøde for erhvervsdrivende i Jernbanegade. Og hvilke muligheder de har for fælles aktiviteter i gaden.
Undersøge muligheder for turisme aktivitet på Midtfyn og Ringe.

Div. møder med forskellige.

Ind over mulighederne for ledige kvadratmeter i Trend Bazar. (Nu er der Loop Fitness)
Forarbejdet til Egnsforening ”Vores Ringe”. Den fremtidige forening der bl.a. skal skabe fællesskab, styrke erhvervslivet og viderebringe muligheden for bymæglerne.
Medarrangør af Danmarks største Luciaoptog. Var med til alt det praktiske.
 
 
 
Alt det løse. Vi bliver ofte kontaktet af erhverv, brogere og foreninger som har spørgsmål. Vi tager somme tider udfordringerne op, men en stor del prøver vi at sende videre evt. til FMK eller andre.

Sidst opdateret april 2019.